2 en 3 februari 2019 KALLIGRAFIETENTOONSTELLING EN BENEFIETACTIE VOOR PLAN INTERNATIONAL
23/01/2019

Tijdens de Poëzieweek 2019 die doorgaat van 31 januari tot  6 februari 2019 organiseert de regionale werkgroep van Plan International te Brugge, met de medewerking van Brugge Foundation, de verkoop van spreuken in kalligrafie. Deze zijn van de hand van de in 2017 overleden Bruggeling Jozef (Jef) Vandenabeele.
 
De verkoop gaat door in de Sint Godelieve abdij, Boeveriestraat 45 te Brugge op zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019, telkens tussen 10 en 17h.
De inkom is gratis en iedereen is uiteraard welkom.
Er wordt ook koffie en gebak voorzien en enkele poëziemomentjes tussendoor.
 
De opbrengst van de verkoop gaat naar het door Plan International België ondersteund project ‘HELEMAAL KLAAR VOOR HET EERSTE LEERJAAR IN LAOS’ (https://www.planinternational.be/nl/blog/helemaal-klaar-voor-het-eerste-leerjaar-laos).
 
De vrijwilligers van Plan International België, een onafhankelijke Belgische ngo, zijn te Brugge actief sinds 2004. Via dergelijke evenementen proberen ze al 15 jaar lang te sensibiliseren rond gelijke rechten voor meisjes en kinderrechten.
Brugge Foundation werft private en openbare fondsen om Brugs onroerend erfgoed te beheren en maatschappelijk verantwoord te herbestemmen.
De Sint Godelieve abdij is zo’n locatie.
U EN WIJ STEUNEN PLAN INTERNATIONAL.
STEUNT U OOK ONZE DOELSTELLINGEN?

VERTEL OVER ONS OF DEEL OP

U hebt de juiste keuze gemaakt door te investeren in succes

OF KIES EEN POPULAIR BEDRAG

Ik geef Brugge Foundation toestemming mijn naam bekend te maken als schenker.

Elke gift is welkom op onze rekening BE59 5230 8078 6426 bij Triodos Bank (BIC TRIOBEBB).