Giften aan Brugge Foundation dit jaar 60% fiscaal aftrekbaar
10/09/2020

Goed nieuws! Wie dit jaar Brugge Foundation steunt met een gift van minstens 40 €, zal méér terugkrijgen van de belastingen.
 
Op vrijdag 12 juni werd er door de federale regering een akkoord bereikt over een reeks aanvullende steunmaatregelen die deel uitmaken van het derde luik van het Federaal Plan voor Sociale en Economische Bescherming. Bij deze uitbreiding werd er ook gedacht aan de vrijwilligerssector. 
In 2020 wordt je fiscale attest dus nog voordeliger. Wie dit jaar tussen januari en december schenkt aan een goed doel, geniet een fiscaal voordeel van niet 45 % maar wel 60 %. 
Als iemand een gift van bv. 100 € doet, dan vermindert zijn belasting met 60 €!  Concreet zal een schenking van 100 € je dus uiteindelijk maar 40 € kosten.
De nieuwe maatregel zal ngo's en non-profitorganisaties - zoals Brugge Foundation- steunen om hun doelstellinge te realiseren.
 
Steun dus Brugge Foundation voor 31 december e.k. en geniet van een grotere teruggave via uw belastingen. Ons help je om ons verder in te zetten voor het behoud van Brugs erfgoed, en nieuwe projecten te ontwikkelingen.
 

 

VERTEL OVER ONS OF DEEL OP

U hebt de juiste keuze gemaakt door te investeren in succes

OF KIES EEN POPULAIR BEDRAG

Ik geef Brugge Foundation toestemming mijn naam bekend te maken als schenker.

Elke gift is welkom op onze rekening BE59 5230 8078 6426 bij Triodos Bank (BIC TRIOBEBB).