Met uw financiële steun kan Brugge Foundation het Brugse erfgoed verder koesteren, beschermen en een nieuwe toekomst geven.
Dankzij de Vrienden van Brugge Foundation  kunt u online geven via Kqqoning Boudewijnstichting. Het vriendenfonds en de Koning Boudewijnstichting zorgen ervoor dat elke gift van meer dan 40 euro (op jaarbasis!) in aanmerking komt voor een belastingvermindering van 45%.
Volg de opgegeven stappen op de donatiepagina's en bekom uw belastingsattest.

U kunt mobiel storten via onderstaande QR-code. U komt rechtstreeks op de betalingspagina van KBS bij Payconiq.Indien u op onderstaande link klikt, komt u rechtstreeks op de juiste plaats op de site van de Koning Boudewijnstichting.

 https://donate.kbs-frb.be/actions/FFO-BruggeFo

Wenst u een doorlopende opdracht op rekening van de Koning Boudewijnstichting BE10 0000 0000 0404 in te stellen? Vergeet dan zeker niet volgende mededeling te vermelden +++016/1780/00005+++. Pas dan komt uw schenking goed bij ons terecht.

Geen attest nodig of gewenst, geen probleem! Natuurlijk is elke gift evenzeer welkom op onze rekening BE59 5230 8078 6426 bij Triodos Bank (BIC TRIOBEBB).

Geeft u liever niet bij leven maar wilt u bij wijze van nagedachtenis Brugge Foundation helpen helpen, dan kan u Brugge Foundation opnemen in uw testament

VERTEL OVER ONS OF DEEL OP

U hebt de juiste keuze gemaakt door te investeren in succes

OF KIES EEN POPULAIR BEDRAG

Ik geef Brugge Foundation toestemming mijn naam bekend te maken als schenker.

Elke gift is welkom op onze rekening BE59 5230 8078 6426 bij Triodos Bank (BIC TRIOBEBB).