U wil een speciale dag, week, maand, jaar in uw leven extra betekenis geven? U geeft een feest en de gasten vragen: “Waarmee kunnen we je een plezier doen?” U hebt even geen idee maar denkt “Brugge ligt me nauw aan het hart”. Vertel uw vrienden dan hoeveel u van de stad houdt en nodig hen uit te geven aan Brugge Foundation.

Als u een zelf gekozen mededeling kiest, kunnen wij de giften makkelijk opsporen. En zo kunnen we u een eenvoudig overzicht bezorgen van de mensen die naar aanleiding van uw oproep een gift deden.

Hoe gaat u te werk?

Op uw uitnodiging legt u uit dat u liever geen geschenken ontvangt, maar een warme oproep doet om te schenken ten voordele van Brugge Foundation.

  • Breng ons op de hoogte van uw initiatief door te mailen naar info@bruggefoundation.be .
  • Vermeld zeker de oproep waaronder de giften binnen zullen komen, bijvoorbeeld ‘Gift Ingrid 50’ of 'Verjaardag Ann’. Zo kunnen wij de giften van uw familie en vrienden herkennen.
  • Op de uitnodiging vermeldt u het rekeningnummer BE59 5230 8078 6426 (BIC TRIOBEBB) van Brugge Foundation en u vraagt uw gasten om de correcte mededeling te gebruiken.
  • Wij bezorgen u, als u dat wil, een overzicht van wie een bijdrage stortte. 

Een erkenning om deze giften vanaf €40 fiscaal aftrekbaar te maken is aangevraagd en lopende. Vandaag kunnen wij nog geen fiscaal attest garanderen.

Wensen uw schenkers toch een fiscaal attest? 
Dankzij de Vrienden van Brugge Foundation  kunt u bij de Koning Boudewijnstichting online geven .
Gebruik de mededeling +++016/1780/00005+++ voor elke gift op rekening BE10 0000 0000 0404 (BIC BPOTBEB1) van de Koning Boudewijnstichting. Zo komt uw gift goed terecht. 

Geeft u liever niet bij leven maar wil u bij wijze van nagedachtenis Brugge Foundation helpen helpen, dan kan u Brugge Foundation opnemen in uw testament.

VERTEL OVER ONS OF DEEL OP

U hebt de juiste keuze gemaakt door te investeren in succes

OF KIES EEN POPULAIR BEDRAG

Ik geef Brugge Foundation toestemming mijn naam bekend te maken als schenker.

Elke gift is welkom op onze rekening BE59 5230 8078 6426 bij Triodos Bank (BIC TRIOBEBB).