Gidsen met een Hart en Brugge Foundation organiseren buitengewone abdijrondleidingen op zaterdag 26 september 2020
01/09/2020

Gidsen met een Hart en Brugge Foundation organiseren buitengewone abdijrondleidingen op zaterdag 26 september 2020

Herinneren jullie je onze actie Groot Hart Godelieve uit 2018 nog? We wandelden toen langs voormalige religieuze sites in Brugge om te zien hoe ze herbestemd werden. In de tuin proefden we het Godeliph-bier en de Godelievetaart. De opbrengst, in totaal €3638, ging integraal naar de restauratie van de 17de-eeuwse kerk van de leegstaande Godelieveabdij aan de Boeveriestraat. 
 
Anno 2020 is die kerk volledig gerestaureerd. Brugge Foundation, die de abdij beheert, nodigt iedereen uit voor een opvolgingswandeling op zaterdag 26 september vanaf 14.00 uur. Niet alleen tonen we de gerestaureerde kerk, ook de rest van de abdij opent zijn deuren exclusief voor jou als erfgoedliefhebber.
De 17de-eeuwse keuken, de authentieke eikenhouten slaapcellen, alles zal toegankelijk zijn onder begeleiding van deskundige gidsen. Een volledige rondleiding van meer dan anderhalf uur.
 
Was je erbij in 2018 en wil je het resultaat van jouw bijdrage zien, alsook de volledige abdij?
Was je er niet bij in 2018 en wil je kennismaken met deze 17de-eeuwse onbewoonde abdij?
 
Schrijf je dan NU in door:
Een mailtje te sturen naar info@bruggefoundation.be met vermelding van je naam en aantal personen. 
Wil 12 euro per deelnemer over te schrijven op rekening BE59 5230 8078 6426. Vermeld duidelijk de naam van de persoon die reserveert in de mededeling. Dit is belangrijk voor de betalingsverwerking én de contactopsporing.
Na bevestiging van betaling ben je definitief ingeschreven. Je krijgt dan een mail met verdere informatie over het exacte startuur van jouw groep. 
Wij verwachten jullie dan op zaterdag 26 september 10 minuten voor aanvang van de tour aan de ingang van de abdij. Die bevindt zich aan de Boeveriestraat 45 in Brugge.
 

 

VERTEL OVER ONS OF DEEL OP

U hebt de juiste keuze gemaakt door te investeren in succes

OF KIES EEN POPULAIR BEDRAG

Ik geef Brugge Foundation toestemming mijn naam bekend te maken als schenker.

Elke gift is welkom op onze rekening BE59 5230 8078 6426 bij Triodos Bank (BIC TRIOBEBB).